Turaco Birding

Waarom Gambia?

Gambia is een vogelparadijs dat op slechts 6 uur vliegen een fantastische vakantie biedt. De ideale periode om te gaan vogelen is van december tot maart. Inderdaad precies wanneer het in Nederland koud en nat is…

Gambia is zowel geschikt voor een echte vogelvakantie als ook voor een ‘gewone’ zonvakantie. Of je combineert de twee door het vogelen af te wisselen met een paar dagen luieren op het strand.

 

Waarom Turaco Birding?

Gambia kent een aantal goede vogelgidsen die allemaal een gedegen opleiding hebben gehad. Deze gidsen hebben zich in 2011 georganiseerd in een Birding Association. Pa Mussa Jatta is lid van deze organisatie en heeft bovengemiddeld veel kennis en ervaring. Om dit in goede banen te leiden heeft hij een aantal jaren geleden het bedrijf Turaco Birding opgericht. Hij is in bezit van een degelijke 4×4 wagen, iets wat in Gambia een ware luxe mag worden genoemd.

Turaco Birding organiseert niet alleen meerdaagse trips, maar is zeker ook beschikbaar voor trips van een halve of een hele dag. Bedenk wel dat bij Pa Mussa Jatta zo’n halve dag begint om 07:30 of eerder, en als je niet uitkijkt doorgaat tot ruim in de middag. Ophouden zoalng de klant nog meer wil zien is iets dat Pa niet kent.

En bovenal: Pa Musa Jatta is een betrouwbaar persoon die er alles aan zal doen om van je dag een geweldige dag te maken.